We love doing what we do best.

 

Die blik van verwondering in de ogen van uw gasten? Daar doen we het voor. BrandEvent gaat voor het wow-gevoel, en niet voor minder. Dat lukt elke keer opnieuw dankzij een goudmijn aan ervaring en een magazijn vol extra miles.

Ontdek hier wat BrandEvent doet en hoe we dat aanpakken.


Onze evenementen
 

Missie

BrandEvent gaat van A tot Z. Zonder omwegen, maar ook zonder shortcuts. Zo helpen we u recht op doel afgaan, met het meeste resultaat voor uw investering. En het beste eraan? We beloven u fun. Het hele traject lang!

Visie

Elk evenement is een totaalbeleving. Daarvoor zorgen wij als zorgzame specialisten. Onze persoonlijke aanpak maakt er een prettig traject van. En onze extra mile verrast u aan de eindmeet. Dat is pas maatwerk.


Let’s get started. You’ll love it.

 

Het BrandEvent-team brengt samen meer dan vijftig jaar ervaring mee naar uw event. Reken maar uit: honderden events stoomden ons klaar om het uwe vlekkeloos te doen verlopen.

 

Alles begint met een babbel

Bij BrandEvent houden we van de persoonlijke aanpak. Van klanten die zo tevreden zijn, dat ze keer op keer terugkomen. Dus … Let’s get personal! Wat hoopt en verwacht u? Welke indruk wil u nalaten? Waar droomt u stiekem van?

Een storm van ideeën

Na uw briefing is het onze beurt. We laten onze fantasie de vrije loop en maken voor u een uitgewerkt voorstel. Origineel, prikkelend en natuurlijk binnen uw budget. Bent u overtuigd? Dan vliegen we erin!

Topteam tot uw dienst

Achter elk evenement staat een heel team. Uit de talenten op ons kantoor stellen we voor u de perfecte mix samen. Dat team gaat nu voor u aan de slag: van de zoektocht naar de perfecte locatie tot de kleur van de das van de obers. Alles tot in de puntjes.

Geef u over aan de magie

Klaar voor D-day? Relax! De hele dag verloopt volgens een gedetailleerd scenario: helemaal volgens plan en zonder verrassingen. Wat we van u verder nog verwachten? Dat u helemaal opgaat in de beleving, samen met uw gasten. Voor de rest zorgen wij.