Zeilbeleving
Op 26-27 augustus

Zeilen is ploegwerk. Op een zeilboot leert u uw klanten beter kennen of bouwt u vertrouwen op met uw medewerkers. BrandEvent biedt u drie zeilevenementen op maat, uitgekiend tot in de puntjes en natuurlijk met een fris snuifje fun. Onze formules:

 

Handen uit de mouwen!

Een Teambuilding in de échte zin van het woord: De hele bemanning trekt aan hetzelfde zeel. Elk bemanningslid doet zijn deel om de tocht tot een goed einde te brengen.

Daag uzelf uit!

Een beetje gezonde competitie. Uw stakeholders of medewerkers nemen het tegen elkaar op in een Sailing Cup. Wie haalt als eerste de meet?

Trossen los!

Kies voor zeilen als metafoor voor je bedrijf. Tijdens een geïntegreerde leadership- of teamopleiding  komt alles aan bod: van visie, strategie, tactiek en operations tot het concreet verdelen van de rollen.

Zoals u van ons gewend bent, is aan alle details gedacht:

 • Aantal deelnemers: vanaf 8 tot 250 personen, 5 tot 9 per boot
 • Begeleiding door ervaren schippers
 • Recente en zeewaardige zeiljachten met een lengte tot 15 meter
 • Organisatie tot in de puntjes: zonnecrème, drankjes, … alles is aan boord voor een onvergetelijke trip!
 • Vertrek vanuit elke Belgische haven (Noordzee) of vanuit Zeeland (aanrader!)
 • Perfect te integreren in een meeting of seminarie met zeilen als metafoor voor de onderneming

De beste stuurlui blijven niet aan wal staan

Brend, onze manager, zelf passioneel zeiler verwoordt het zo: “Zeilen is zoals het leven zelf …
of het succesvol managen van een bedrijf. Je bepaalt voor jezelf een doel. Om je boot op koers te houden en je doel te bereiken, moet je rekening houden met allerlei externe factoren zoals weer en wind. En dat allemaal op zo’n manier dat de tocht voor je crew echt onvergetelijk wordt.
Zeezeilen is een totaalbeleving. De trossen gaan los en vanaf dan is er geen plaats meer voor iets anders dan complete aandacht voor boot en bemanning. Echt de ideale manier om je hoofd helemaal leeg te maken en elkaar in een ontspannen sfeer beter te leren kennen.”

Klaar om van wal te steken?

Bel of mail Brend:

BrandEvent neemt je mee op sleeptouw!

BrandEvent deelt graag haar passie voor zeilen met u. Zin in een zitje op onze schuit? Waag dan nú uw kans in onze wedstrijd.

Hoe doet u mee?

 • Connector.Connector.

  Kies een stoere plaktatoeage en bedenk een leuke pose.

 • Connector.Connector.

  Neem een foto van uzelf met één van onze plak tatoeages. Neem gerust uw collega’s, vriend(in) of gezin mee op de (vakantie)foto!

 • Connector.Connector.

  Post de foto op onze Facebookpagina of mail hem door via misdebootniet@brandevent.be

 
 

Deelnemen kan tot en met 31 juli. De winnaars contacteren we persoonlijk met alle details voor de zeiltrip op 4 augustus. Dan stapt u, samen met uw partner of een collega op zaterdag 26 augustus of zondag 27 augustus mee aan boord voor een onvergetelijke beleving. U krijgt zelf het roer in handen! We vertrekken vanuit Sint-Annaland in Zeeland.

Laat uw hoge hakken voor een dagje aan de kant: op een zeilboot steekt iedereen de handen uit de mouwen.

Het wedstrijdreglement vindt u hier.